Skip to content

Meine te gast in Afslag Oost

 

Maandag 30 november om 16.00 uur allemaal luisteren naar Afslag Oost op Radio Oost! Dan is Meine de weekgast.
Presentator Hans van WIeren van Afslag Oost kondigt het als volgt aan:

‘Meine Boonstra is directeur van het enige echte sinterklaasmuseum in ons land. Boonstra werd vorig jaar uitgeroepen tot prominent 2014. Hij kreeg de titel vanwege zijn enthousiaste inzet voor de Zwolse samenleving. Zo organiseert hij jaarlijks de Sassendonkse Carnavalsbeurs in de IJsselhallen van Zwolle. Verder is hij samen met zijn partner Ben eigenaar van de winkel Meinesz en Bennesz in de wijk Assendorp. In de kelder van deze winkel is het internationaal bekende Sinterklaasmuseum gevestigd. Het Sinterklaasmuseum Zwolle is in vele opzichten uniek. Niet alleen vanwege de ongelofelijk omvangrijke en bijzondere collectie, maar ook vanwege het feit dat het zich onder de grond bevindt. En wie kent er een museum met een oppervlakte van slechts twaalf vierkante meter! Het Sinterklaasmuseum Zwolle is het best lopende museum per vierkante meter, dat kan met zekerheid gesteld worden. Het gesprek wordt elke dag afgesloten met de verzoekplaat van de weekgast.’

In Afslag Oost houdt presentator Hans van Wieren de luisteraar elke werkdag op de hoogte van het laatste (sport)nieuws uit Overijssel, met om 16.30 uur en 17.30 uur het nieuws uit binnen- en buitenland. Met de weekgast wordt dagelijks de actualiteit besproken.

Afslag Oost

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *