Skip to content

Last minute shoppen voor de Canal Parade

Nog geen outfit voor de Canal Parade op 5 augustus? Bij Meinesz & Bennesz vind je in no time wat je zoekt. Niet alleen qua kleding, maar ook op het gebied van de mafste attributen. Kom snel langs voor pret en voorpret!

De Canal Parade is het meest bekende evenement van de Amsterdam Gay Pride. Met een totaal van 80 LGBTI-organisaties die op een feestelijke manier presenteren waar ze voor staan, elke eerste zaterdag in augustus. Dit jaar vind de botenparade plaats op 5 augustus 2017. De boten starten hun route in Oosterdok en eindigen via de Nieuwe Herengracht, Amstel, Prinsengracht in de Westerdok. De eerste boot vertrekt om 13.00 uur bij de Oosterdok en de laatste boot sluit de parade om 17.00 uur bij de Westerdok. De 6 kilometer lange kanaalweg biedt de bezoekers genoeg ruimte om een goed uitzicht te hebben op de gehele parade.

Dit vind je misschien ook leuk...