Skip to content

Altijd reden voor feest

Het leven kabbelt lekker door bij Meinesz & Bennesz. De paasartikelen rukken op en de klanten weten de leukste feestwinkel altijd goed te vinden. Zoals de vader van Adam. ‘Adam wordt vijf en we gaan met z’n allen in piratenkostuum’, vertelt hij. ‘Het gaat een geweldig feest worden!’ Lotte en Shenna van Loft gaan iets doen met ballonnen en helium. ‘Je wordt hier altijd zo aardig geholpen!’ En dat is zo. Bij Meinesz & Bennesz is de klant koning en staat behulpzaamheid hoog in het vaandel. Als Meine niet zeker weet waar de opblaasmuziekinstrumenten hangen, weet Ben het wel. En als Ben zich afvraagt of er nog een dirndl-kostuum maat 64 is, geeft Meine het antwoord al. Kortom: als je feestelijk wilt winkelen, moet je bij Meinesz & Bennesz zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...