Skip to content

Coming up: Canal Parade 2017!

De Gay Pride Amsterdam nadert met rasse schreden, met op 5 augustus de wereldberoemde Canal Parade. Ben jij er al klaar voor? Bij ons vind je de leukste, geweldigste, Parade-waardigste artikelen allertijden. Wij hebben er zin in, jullie ook? Kom snel langs!

De Canal Parade is het meest bekende evenement van de Amsterdam Gay Pride. Met een totaal van 80 LGBTI-organisaties die op een feestelijke manier presenteren waar ze voor staan, elke eerste zaterdag in augustus. Dit jaar vind de botenparade plaats op 5 augustus 2017. De boten starten hun route in Oosterdok en eindigen via de Nieuwe Herengracht, Amstel, Prinsengracht in de Westerdok. De eerste boot vertrekt om 13.00 uur bij de Oosterdok en de laatste boot sluit de parade om 17.00 uur bij de Westerdok. De 6 kilometer lange kanaalweg biedt de bezoekers genoeg ruimte om een goed uitzicht te hebben op de gehele parade.

 

Dit vind je misschien ook leuk...